Beyonce

Beyonce on yksi maailman suosituimmista naistähdistä, joka on saanut jopa paikkansa pop legendana. Hän on aikoinaan tunnut tunnetuksi Destiny’s Child –trion jäsenenä, jossa Beyoncen isä toimi managerina. Pian kuitenkin trion jälkeen Beyonce ja muutkin jäsenet aloittivat omat soolouransa. Soolouransa hän aloittikin vuonna 2003, jolloin hän levytti ensimmäisen sooloalbuminsa. Ensimmäinen sooloalbumi saikin lentävän lähdön, nimittäin albumin […]

Lue lisää
Post Image

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty, tunnetummin Rihanna, on pop ja R&B laulaja, mutta hänen talenttinsa eivät lopu siihen. Barbadoksella vuonna 1988 syntynyt kaunotar muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2005 sen jälkeen, kun hän sai sopimuksen Def Jam Recordings yhtiöltä, joka mahdollisti hänen nopean nousunsa listojen kärkeen. Rihanna kääntää katseita tyylikkäällä olemuksellaan sekä mahtavalla, huomiota herättävällä äänellään. Hän onkin esikuva […]

Lue lisää
Post Image

Michael Jackson

On vaikea kuvitella ketään, edes nuoremmista sukupolvista, ketä ei olisi koskaan kuullut yhtään Michael Jacksonin kappaletta. Häntä ei turhaan kutsuttu Popin Kuninkaaksi, sillä hänen kappaleensa ovat edelleen soittolistoilla ympäri maailmaa. Hän loi itselleen aivan uskomattoman uran, joka jätti jälkensä ja vaikutuksensa koko musiikkimaailmaan. Hän omistautui täydellä sydämellään musiikille elämänsä loppuun saakka. Uran tähtihetket Michael Jackson […]

Lue lisää
Post Image

Justin Bieber

Justin Drew Bieber on kanadalainen laulaja-lauluntekijä. Kun lahjakkuuspäällikkö Scooter Braun löysi YouTube-videonsa kappaleista, hänet allekirjoitettiin RBMG Recordsille vuonna 2008.

Lue lisää
Post Image

Britney Spears

Britney Spears on amerikkalainen laulaja, tanssia ja näyttelijä. Spears on myynyt levyjänsä yli 150 miljoonaa kappaletta ja on näin ollen yksi maailman myydyimmistä artisteista. Hän on lanseerannut myös oman hajuveden ja toiminut kirjojen kiiltokuvana.

Lue lisää
Post Image

90-luvun poikabändi Take That

Take That pomppasi kuuluisuuteen 90-luvun alkupuolella.Teinitytöt sekaisin saava yhtye pomppasi brittilistojen kärkeen. Alkuperäiset bändin jäsenet ovat kotoisin Manchesterista. Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange ja Robbie Williams.Yhtye hajosi kuitenkin pian  vuonna 1996, mutta teki niin sanotun ”comebackin” kuitenkin ilman Robbie Williamsia. Robbie Williams  tuli hetkeksi takaisin yhtyeeseen vuonna 2010.

Lue lisää
Post Image

Tavastia, klubien klassikko

Tavastia Klubi toimii Helsingissä Hämäläisten Talossa, eli Hämiksellä. Hämis tunnettiin alkujaan suosittuna tanssipaikkana, eikä sen muuntautuminen rock-klubiksi tapahtunut yhdessä yössä. 1970 perustettu Tavastia Klubi toimi aluksi muutamana päivänä viikossa ja jakoi klubitilat edelleen tanssiväen kanssa.

Lue lisää
Post Image

Madonna

Madonna tunnetaan yleisesti popin kuningattarena, ja hänen uransa on jatkunut täydellä syötöllä 80-luvulta saakka. Musiikin saralla rouva on uudistanut pop musiikkia puskemalla suvaitsevaisuuden rajoja, ja uudistamalla itseään kausimaisesti. Musiikin lisäksi Madonna on osoittanut taitonsa vaihtelevalla menestyksellä bisnes naisena, näyttelijänä, tuottajana, elokuvaohjaajana, sekä kirjailijana. Hän tekee myös aktiivisesti yhteistyötä monien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Lue lisää
Post Image

Wanhan kellari oli tanssitaitureiden kohtaamispaikka

Toukokuu 2015. Wanhan Kellari täyttyy kantiksista ja muutamasta tanssituristista. Ilta on viimeinen Wanhan Kellarin pitkässä historiassa. Viimeinenkin Helsingin tanssipaikoista sulkee ovensa. Wanhan Kellari toimi ennen tanssiravintolavuosiaan Helsingin tunnetuimpana homoklubina aina 1960-luvun lopusta 1990-luvun alkuun saakka, jolloin paikan omistava HOK halusi tehdä paikkaan radikaalin linjamuutoksen ja uusia sen heteroiden tanssiravintolaksi.

Lue lisää
Post Image

Kiss

Kiss on Amerikkalainen sukkahousu heviyhtye, joka nousi maailmanlaajuiseen julkisuuteen 80-luvun alussa. Bändi on tunnettu mustavalkoisista kasvomaalauksistaan ja näyttävistä lavaesiintymisistään, ja moni varmasti tunnistaa bändin ulkomuodon heidän musiikkiaan paremmin. Yhtye on kokenut vuosien saatossa useita henkilöstön muutoksia, ja ainoat alkuperäiset jäsenet nykyisessä kokoonpanossa ovat Gene Simmons ja Paul Stanley.

Lue lisää