Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Drew Bieber on kanadalainen laulaja-lauluntekijä. Kun lahjakkuuspäällikkö Scooter Braun löysi YouTube-videonsa kappaleista, hänet allekirjoitettiin RBMG Recordsille vuonna 2008.

Justin Bieber

Hän julkaisi debyyttialbuminsa ja promootiokiertueidensa jälkeen 3D-biokonserttielokuvansa Justin Bieber: Never Say Never ja hänen toisen studiolevynsä Under the Mistletoe, joka debytoi Billboard 200:n ensimmäisellä numerolla. Believe  loi singlen “Poikaystävä”, joka saavutti ensimmäisenä Kanadassa. Hänen neljännen studiolevynsä Purpose julkaistiin vuonna 2015, jolloin hän kuti kolmea ensimmäistä singleä: “Mitä tarkoitat?”, “Anteeksi” ja “Rakasta itseäsi”. Myöhemmin Bieber oli esillä useissa menestyksekkäissä yhteistyössä, kuten “Cold Water”, “Let Me Love You”, “Despacito” ja “I’m One”. Hänen amerikkalaisen albuminsa ja singlejensä myynti oli 44,7 miljoonaa. Hän on myynyt arviolta 150 miljoonaa tietuetta, mikä tekee hänestä yhden maailman myydyimmistä musiikkitaiteilijoista, ja hänestä tuli toinen henkilö, joka saavutti 100 miljoonaa seuraajaa Twitterissä elokuussa 2017 Katy Perryn jälkeen. Bieber julkaisi sitten debyyttinsä EP, My World, loppuvuodesta 2009. Se oli sertifioitu Platinumiin Yhdysvalloissa. EP: n kanssa Bieberistä tuli ensimmäinen taiteilija, jolla oli seitsemän kappaletta debyyttikartasta Yhdysvaltain Billboard Hot 100:ssa. Bieber julkaisi ensimmäisen studiolevynsä, My World 2.0, vuonna 2010. Se debytoi ensimmäisessä numerossaan useissa maissa, oli sertifioitu kolminkertainen Platinum Yhdysvalloissa, ja sisälsi yhden singlensä “Baby”, joka debytoi Billboardin numerolla 5 Hot 100 ja myytiin 12 miljoonaa yksikköä.

Aikainen elämä

Bieber syntyi 1. maaliskuuta 1994 Lontoossa, Ontario, St Joseph’s Hospitalissa ja hänet kasvatettiin Stratfordissa Ontariossa. Hän on Jeremy Jack Bieberin ja Patrician “Pattie” Malletten ainoa lapsi, jotka eivät koskaan olleet naimisissa. Mallette oli alaikäinen, kun hän synnytti, ja hänen äitinsä Diane ja isäpuoli Bruce auttoivat häntä nostamaan poikansa. Hänen äitinsä on ranskalainen-kanadalainen; hänen isänsä isoisänsä oli saksalaisia, ja hänen muut juurensa ovat englanti, skotlantilainen ja irlantilainen. Hän on myös väittänyt, että hänellä on joitakin määrittelemättömiä Kanadan alkuperäisiä alkuperäisiä. Jeremyn kautta Bieberillä on kolme nuorempaa puolisairaa. Jeremy ja hänen entinen tyttöystävänsä Erin Wagner, joka hajosi vuonna 2014 seitsemän vuoden kuluttua, on kaksi lasta, tytär Jazmyn ja poika Jaxon. Jeremy meni naimisiin hänen tyttöystävänsä Chelseyn kanssa helmikuussa 2018, ja heillä on tytär nimeltä Bay. Bieberillä on myös vaippa nimeltä Allie, hänen äitipuolensa tytär. Pattie työskenteli joukon matalapalkkaisia ​​toimistotehtäviä, mikä nosti Bieberiä yksinhuoltajaäitinä matalan tulotason asunnoissa. Bieber on pitänyt yhteyttä isäänsä. Bieber osallistui ranskankieliseen sukelluskouluun Stratfordissa, Jeanne Sauvén katolisessa koulussa. Kasvava, hän oppi soittamaan pianoa, rumpuja, kitaraa ja trumpettia. Hän valmistui vuonna 1983 Stuttfordin, Ontario, St Michael’sin katolisen keskiasteen, lukiossa. Vuoden 2007 alussa, 12-vuotias, Bieber lauloi Ne-Yon “So Sickin” paikalliselle laulukilpailulle Stratfordissa ja sijoittui toiseksi.

Ura

Kun etsit videoita toisesta laulajasta, Scooter Braun, entinen So So Def Recordingsin markkinointijohtaja, napsautti vahingossa jotakin Bieberin 2007-videota. Braun seurasi teatteria, jonka Bieber esiintyi Bieberin koulussa, ja lopulta otti yhteyttä Malletteen, joka oli vastahakoinen Braunin juutalaisuuden takia. Hän muisti rukoillen: “Jumala, minä annoin hänet sinulle. Voisit lähettää minulle kristillisen miehen, kristillisen merkin!”, Ja “Jumala, et halua tämän juutalaisen lapsen olevan Justinin mies, vai mitä?” Kirkon vanhimmat vakuuttivat hänet antamasta Bieberille Braunin kanssa. Klo 13, Bieber meni Atlantaan, Georgiaan, Braunin kanssa nauhoittamaan demoja. Bieber alkoi laulaa Usherille viikkoa myöhemmin. Tammikuussa 2010 “Baby” julkaistiin debyyttialbumistaan ​​My World 2.0. Laulu oli Ludacris, ja siitä tuli kansainvälinen hitti.

Ura